
a la carte
2 share
Wetterse ham | Manchego Brebis de Brakel
Zeeuwse creuses | citroen | merlot vinaigrette
Padron pepers | gerookt zout
Voorgerecht
Short Rib | Romeinse sla | pinda | duindoornbes | sesam
Hamachi Tartaar | Zeeuwse mossel | dashi
Knolselder carpaccio | gepekelde groenten | Oosterse vinaigrette
Hoofdgerecht
Noordzeevis | broccolini | kokos | snijboon
Rund dunne lende | pastrami | gerookte aardappel | tomaat | maïs
Ratatouille | bimi | snijboon | polenta
Zeebaars in de zoutkorst – 2 personen | zomerse garnituren | langoustinejus
Dessert
Witte chocolade | abrikoos | wilde kruidencake | macha
Tiramisu Mr Gustaaf 2023 | tonkaboon | vanille
Belgische kazen ‘Het Oud Kaashuis’ | garnituren
menu
Voorgerecht
Short Rib | Romeinse sla | pinda | duindoornbes | sesam
of
Hamachi Tartaar | Zeeuwse mossel | dashi
Tussengerecht
Zeeduivel | karnemelk | sinaasappel *
Langoustine | fideuà | chorizo **
Hoofdgerecht
Rund dunne lende | pastrami | gerookte aardappel | tomaat | maïs
of
Noordzeevis | broccolini | kokos | snijboon
Dessert
Witte chocolade | abrikoos | wilde kruidencake | macha
Belgische kazen | garnituren
PRIJS
Menu Gustaaf | 3 gangen | 54 euro
Menu Meneer | 4 gangen * | 64 euro
Menu Mr. Gustaaf | 5 gangen * & ** | 74 euro
Gerechten kunnen licht wijzigen naargelang het aanbod en de kwaliteit van de ingrediënten.
Onze menuformule wordt geserveerd per tafel.
Vanaf 8 personen vragen wij uit de menuformules te kiezen
Vrijdagavond en zaterdagavond serveren wij enkel onze menu formules.

We wachten niet tot de storm overgaat. Neen. We hebben leren dansen in de regen!
Als 1 groot team, zichtbaar en onzichtbaar, frontoffice en backoffice, creëren we een plaats waar wij graag samen zijn en mensen samenbrengen. Door het serveren van allerlei lokaal lekkers van het seizoen in een warm kader waar mensen centraal staan.


