a la carte
2 share
Wetterse ham | manchego
Zeeuwse creuses
Parijse champignons | kruidenboter
Voorgerecht
Rode Poon | pompoen | kimchi | beurre blanc
Buikspek | Gamja Jorim | zoete aardappel | sesam
Knolselder | amandel | pompoen
Hoofdgerecht
Noordzee vis | in't groen | kervel | venkel | aardappel
Parelhoen | aardpeer | savooi | fine champagne
Risotto | pecorino | boschampignons
Zeebaars in zoutkorst | wintergarnituren | langoustinejus
Dessert
Chocolade | pain perdu | pinda | kers
Tiramisu Mr Gustaaf 2024 | tonkaboon | vanille
Belgische kazen ‘De Mangerie’ | garnituren
menu
Voorgerecht
Rode Poon | pompoen | kimchi | beurre blanc
of
Buikspek | Gamja Jorim | zoete aardappel | sesam
Tussengerecht
Zalm | rode biet | ricotta | sinaasappel *
Langoustine | knolselder | chorizo **
Hoofdgerecht
Noordzee vis | in't groen | kervel | venkel | aardappel
of
Parelhoen | aardpeer | savooi | fine champagne | zwezerik
Dessert
Chocolade | pain perdu | pinda | kers
Belgische kazen ‘De Mangerie’ | garnituren ***
PRIJS
Menu Gustaaf | 3 gangen | 58 euro
Menu Meneer | 4 gangen * | 68 euro
Menu Mr. Gustaaf | 5 gangen * & ** | 78 euro
Menu Compleet by chef Angelo | 7 gangen | 96 euro
Gerechten kunnen licht wijzigen naargelang het aanbod en de kwaliteit van de ingrediënten.
Onze menuformule wordt geserveerd per tafel.
Vanaf 8 personen vragen wij uit de menuformules te kiezen
Vrijdagavond en zaterdagavond serveren wij enkel onze menu formules.
We wachten niet tot de storm overgaat. Neen. We hebben leren dansen in de regen!
Als 1 groot team, zichtbaar en onzichtbaar, frontoffice en backoffice, creëren we een plaats waar wij graag samen zijn en mensen samenbrengen. Door het serveren van allerlei lokaal lekkers van het seizoen in een warm kader waar mensen centraal staan.