
a la carte
2 share
Wetterse ham | Manchego Brebis de Brakel
Zeeuwse creuses | citroen | merlot vinaigrette
Padron pepers | gerookt zout
Voorgerecht
Rode poon | bloemkool | tijgermelk | komkommer
Konijn & knolselder | pas de Bleu | vijg
Falafel | knolselder | vijg | bloemkool
Hoofdgerecht
Noordzee ‘Bouillabaisse’ | saffraan | venkel
Hertenfilet | pastinaak | hazelnoot | gebrande ui | rode vruchten
Orzo | opgelegde paprika | butternut | gebrande ui
Zeebaars in de zoutkorst – 2 personen | herfst garnituren | langoustinejus
Dessert
Gecondenseerde melk | karamel | kastanje
Tiramisu Mr Gustaaf 2023 | tonkaboon | vanille
Belgische kazen ‘Van Tricht’ | garnituren
menu
Voorgerecht
Rode poon | bloemkool | tijgermelk | komkommer
of
Konijn & knolselder | pas de Bleu | vijg
Tussengerecht
Makreel | ansjovis | olijf | parmezaan *
Coquille St-Jacques | spitskool | boekweit **
Hoofdgerecht
Hertenfilet | pastinaak | hazelnoot | gebrande ui | rode vruchten
of
Noordzee ‘Bouillabaisse’ | saffraan | venkel
Dessert
Gecondenseerde melk | karamel | kastanje
Belgische kazen ‘Van Tricht’ | garnituren ***
PRIJS
Menu Gustaaf | 3 gangen | 54 euro
Menu Meneer | 4 gangen * | 64 euro
Menu Mr. Gustaaf | 5 gangen * & ** | 74 euro
Menu Compleet by chef Angelo | 7 gangen | 94 euro
Gerechten kunnen licht wijzigen naargelang het aanbod en de kwaliteit van de ingrediënten.
Onze menuformule wordt geserveerd per tafel.
Vanaf 8 personen vragen wij uit de menuformules te kiezen
Vrijdagavond en zaterdagavond serveren wij enkel onze menu formules.

We wachten niet tot de storm overgaat. Neen. We hebben leren dansen in de regen!
Als 1 groot team, zichtbaar en onzichtbaar, frontoffice en backoffice, creëren we een plaats waar wij graag samen zijn en mensen samenbrengen. Door het serveren van allerlei lokaal lekkers van het seizoen in een warm kader waar mensen centraal staan.


