
a la carte
2 share
Beenmerg | gerookt zout | toastbrood | aïoli
6 Zeeuwse creuses | garnituren
Pakora | gele curry | koolrabi
Voorgerecht
Terrine van kalfswang | portobello | sjalot | lavas
Zeebaars tataki | ponzu | thaise basilicum | koolrabi
Aubergine | tomaat | za’atar
Hoofdgerecht
Noordzeevis | bloemkool | kappertjes | basilicum | amandel
Piétrain filet | parelcouscous | harissa | pompoen | gekonfijte citroenGegrilde knolselderij | parelcouscous | pecannoten | olijf
Classics
Osso Bucco à la Milanese | gegrilde groenten | rigatone | gremolata
Zeebaars in de zoutkorst - 2 personen | citroenmelisse jus | gepofte aardappel
Charolais rib-eye 3 weken gerijpt 350gr | béarnaise | slaatje | pommes pont neuf
Dessert
Peer | peperkoek | butterscotch | gezouten karamel
Creme brulee | zwarte thee | citroen
Belgische kazen | garnituren
menu
Voorgerecht
Terrine van kalfswang | portobello | sjalot | lavas
of
Zeebaars tataki | ponzu | thaise basilicum | koolrabi
Tussengerecht
Noordzeekrab | hazelnoot | schorseneer *
Hertenkroket | boerenkool | spinazie | witte kool **
Hoofdgerecht
Piétrain filet | parelcouscous | harissa | pompoen | gekonfijte citroen
of
Noordzeevis | bloemkool | kappertjes | basilicum | amandel
Dessert
Belgische kazen | Garnituren
of/en
Peer | peperkoek | butterscotch | gezouten karamel
PRIJS
Menu Gustaaf | 3 gangen | 54 euro
Menu Meneer | 4 gangen * | 64 euro
Menu Mr. Gustaaf | 5 gangen * & ** | 74 euro
Gerechten kunnen licht wijzigen naargelang het aanbod en de kwaliteit van de ingrediënten.
Onze menuformule wordt geserveerd per tafel.
Vanaf 8 personen vragen wij uit de menuformules te kiezen

We wachten niet tot de storm overgaat. Neen. We hebben leren dansen in de regen!
Als 1 groot team, zichtbaar en onzichtbaar, frontoffice en backoffice, creëren we een plaats waar wij graag samen zijn en mensen samenbrengen. Door het serveren van allerlei lokaal lekkers van het seizoen in een warm kader waar mensen centraal staan.


