
a la carte
2 share
Gustaaf kroketjes | Pulled porc | Augurk dip | Cashew | Venkel
6 Zeeuwse creuses | Cabernet sauvignon azijn | Sjalot | Citroen
Padron pepers | Aöli
Voorgerecht
Asperges & gerookte hondshaai | Keiems bloempje | Daslook | Brioche
Kalfscarpaccio | Lente-ui | Oosterse vinaigrette | Shiso | Gepekelde lentegroenten
Groene Asperge | Feta | Bulgur | Granaatappel
Hoofdgerecht
Noordzeevis | Erwt | Spinazie | Broccolini | Groene asperges | Roomse kervel | Mousseline
Zwarte pens & eendenborst | Gerookte aardappel | Peterseliewortel | Jonge bieten | Rabarber | Port jus
Gerookte aardappel | Zeekraal | Broccolini | Roomse kervel
Classics
Vol au vent ‘deluxe’ | Kalfszwezerik | Parelhoen | Boschampignons | Kipkrokant
Cote à l’os - 2 personen | Béarnaise | Lenteslaatje | Pommes pont neuf
Dessert
Aardbei | Witte chocolade | Koffie | Kwark
Dame Blanche 'the real Escoffier style' | Witte perzik | Amandelijs | Citroensorbet
Belgische kazen | Garnituren
menu
Voorgerecht
Kalfscarpaccio | Lente-ui | Oosterse vinaigrette | Shiso | Gepekelde lentegroenten
of
Asperges & gerookte hondshaai | Keiems bloempje | Daslook | Brioche
Tussengerecht
Venusschelpen | Citroentijm | Zure room | Prei *
Rundstartaar & Zeeuwse creuse | Gember | Hazelnoot | Kombu **
Hoofdgerecht
Noordzeevis | Erwt | Spinazie | Broccolini | Groene asperges | Roomse kervel | Mousseline
of
Zwarte pens & eendenborst | Gerookte aardappel | Peterseliewortel | Jonge bieten | Rabarber | Port jus
Dessert
Belgische kazen | Garnituren
of/en
Aardbei | Witte chocolade | Koffie | Kwark
PRIJS
Menu Gustaaf | 3 gangen | 49 euro
Menu Meneer | 4 gangen * | 59 euro
Menu Mr. Gustaaf | 5 gangen * & ** | 69 euro

We wachten niet tot de storm overgaat. Neen. We hebben leren dansen in de regen!
Als 1 groot team, zichtbaar en onzichtbaar, frontoffice en backoffice, creëren we een plaats waar wij graag samen zijn en mensen samenbrengen. Door het serveren van allerlei lokaal lekkers van het seizoen in een warm kader waar mensen centraal staan.


