a la carte
2 share
Wetterse ham | manchego
Zeeuwse creuses
Parijse champignons | kruidenboter
Voorgerecht
Makreel | Tom kha kai | radijs | komkommer
Kalfs carpaccio | jeow som | koriander | opgelegde rode ui
Tomaat carpaccio | olijven | kapper | parmezaan | bieslook
Hoofdgerecht
Noordzeevis | risotto | zeekraal | venkel | courgette
Dunne lende | kropsla | gerookte aardappel | kombu | bearnaise
Risotto | groene asperges | venkel | walnoot
Zeebaars in de zoutkorst – 2 personen | lente garnituren | daslook
Dessert
Abrikoos | amandel | vanille | gember
Tiramisu Mr Gustaaf 2024 | tonkaboon | vanille
Kazen ‘De Mangerie’ | garnituren
menu
Voorgerecht
Makreel | Tom kha kai | radijs | komkommer
of
Kalfs carpaccio | jeow som | koriander | opgelegde rode ui
Tussengerecht
Snoekbaars | zwarte look | beurre blanc | terriyaki | bleekselderij *
Noordzeekrab | brioche | pastrami | hazelnoot | gebrande rammenas **
Hoofdgerecht
Noordzeevis | risotto | zeekraal | venkel | courgette
of
Dunne lende | kropsla | gerookte aardappel | kombu | bearnaise
Dessert
Abrikoos | amandel | vanille | gember
Kazen ‘De Mangerie’ | garnituren ***
PRIJS
Menu Gustaaf | 3 gangen | 58 euro
Menu Meneer | 4 gangen * | 68 euro
Menu Mr. Gustaaf | 5 gangen * & ** | 78 euro
Menu Compleet by chef Angelo | 7 gangen | 96 euro
Gerechten kunnen licht wijzigen naargelang het aanbod en de kwaliteit van de ingrediënten.
Onze menuformule wordt geserveerd per tafel.
Vanaf 8 personen vragen wij uit de menuformules te kiezen
Vrijdagavond en zaterdagavond serveren wij enkel onze menu formules.
We wachten niet tot de storm overgaat. Neen. We hebben leren dansen in de regen!
Als 1 groot team, zichtbaar en onzichtbaar, frontoffice en backoffice, creëren we een plaats waar wij graag samen zijn en mensen samenbrengen. Door het serveren van allerlei lokaal lekkers van het seizoen in een warm kader waar mensen centraal staan.