
a la carte
2 share
Wetterse ham | Manchego
Zeeuwse creuses | citroen | merlot vinaigrette
Padron | gerookt zout
Voorgerecht
Roodbaars | escabeche | radijs | citrus
Kalfscarpaccio | augurk | wortel | oosterse vinaigrette
Knolselder | gepekelde groenten | oosterse vinaigrette
Hoofdgerecht
Noordzeevis | gremolata | artisjok | gerookte doornhaai
Pluma | ratatouille | mosterd | dragon
Bloemkool | ratatouille | artisjok | groene kruiden
Dessert
Pain perdu | perzik | moscato d’asti | Italiaanse meringue
Crème brûlée | zwarte thee | citroen
Belgische kazen ‘Van Tricht’ | garnituren
menu
Voorgerecht
Kalfscarpaccio | wortel | augurk | oosterse vinaigrette
of
Roodbaars | escabeche | radijs | citrus
Tussengerecht
Zeeschelpen | tijm | zure room | waterkers *
Buikspek | zilverui | miso | hazelnoot **
Hoofdgerecht
Pluma | ratatouille | mosterd | dragon
of
Noordzeevis | gremolata | artisjok | gerookte doornhaai
Dessert
Pain perdu | perzik | moscato d’asti | Italiaanse meringue
Belgische kazen ‘Van Tricht’ | garnituren
PRIJS
Menu Gustaaf | 3 gangen | 54 euro
Menu Meneer | 4 gangen * | 64 euro
Menu Mr. Gustaaf | 5 gangen * & ** | 74 euro
Gerechten kunnen licht wijzigen naargelang het aanbod en de kwaliteit van de ingrediënten.
Onze menuformule wordt geserveerd per tafel.
Vanaf 8 personen vragen wij uit de menuformules te kiezen
Vrijdagavond en zaterdagavond serveren wij enkel onze menu formules.

We wachten niet tot de storm overgaat. Neen. We hebben leren dansen in de regen!
Als 1 groot team, zichtbaar en onzichtbaar, frontoffice en backoffice, creëren we een plaats waar wij graag samen zijn en mensen samenbrengen. Door het serveren van allerlei lokaal lekkers van het seizoen in een warm kader waar mensen centraal staan.


