
a la carte
2 share
Beenmerg | gerookt zout | toastbrood | aïoli
6 Zeeuwse creuses | citroen | merlot vinaigrette
Pakora | gele curry | gember
Voorgerecht
Hamachi | oesterblad | wasabi | kaffir
Kalf | makreel | citroen | rucola | olijf
Watermeloen | oesterblad | zeewier | wasabi
Hoofdgerecht
Noordzeevis | gele wortel | venkel | Pas de Bleu | kumquat
Ossenhaas | rode biet | braambes | Port noot 2022
Knolselder | rode biet | morieljes
Dessert
Pavlova | rode vruchten | witte chocolade | vanille
Creme brulee | zwarte thee | citroen
Belgische kazen ‘Het Oud Kaashuis’ | garnituren
menu
Voorgerecht
Hamachi | oesterblad | wasabi | kaffir
of
Witte tonijn | kalf | rucola | olijf
Tussengerecht
Mechelse koekoek | salie | morieljes *
Langoustine | dashi | verveine | gepoft spek **
Hoofdgerecht
Ossenhaas | rode biet | braambes | Port noot 2022
of
Noordzeevis | gele wortel | venkel | Pas de Bleu | kumquat
Dessert
Pavlova | rode vruchten | witte chocolade | roos
Belgische kazen | garnituren **
PRIJS
Menu Gustaaf | 3 gangen | 54 euro
Menu Meneer | 4 gangen * | 64 euro
Menu Mr. Gustaaf | 5 gangen * & ** | 74 euro
Gerechten kunnen licht wijzigen naargelang het aanbod en de kwaliteit van de ingrediënten.
Onze menuformule wordt geserveerd per tafel.
Vanaf 8 personen vragen wij uit de menuformules te kiezen
Vrijdagavond en zaterdagavond serveren wij enkel onze menu formules.

We wachten niet tot de storm overgaat. Neen. We hebben leren dansen in de regen!
Als 1 groot team, zichtbaar en onzichtbaar, frontoffice en backoffice, creëren we een plaats waar wij graag samen zijn en mensen samenbrengen. Door het serveren van allerlei lokaal lekkers van het seizoen in een warm kader waar mensen centraal staan.


